Opening Duits kantoor Ventus

Per 1 maart heeft Ventus een kantoor gevestigd in München. Donderdag 11 mei was de officiële opening in het bijzijn van een grote delegatie van de klant BMW. Ventus tekende eind 2022 een 6-jarige raamovereenkomst met BMW voor de levering van IT-expertise voor de grootschalige vernieuwing van het IT-landschap van BMW. De opening van het kantoor in München is een verdere versteviging van de 25-jarige relatie tussen Ventus en BMW en ondersteunt de ambitie om het kantoor van Ventus in München de komende jaren verder te laten groeien en het bedienen van meerdere klanten in de regio München naast BMW.
IT-dienstverlener Ventus heeft naast het kantoor in München kantoren in Rijswijk en Heerenveen. Antea heeft sinds september vorig jaar een belang van 54,2% in Ventus.

Antea Participaties in het kort

Antea Participaties verstrekt risicodragend vermogen aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. De aandacht is gericht op jongere bedrijven met een groeipotentieel en een ‘track record’ van enkele jaren. Daarnaast gaat de interesse uit naar volwassen ondernemingen in de expansiefase of bedrijven die te maken krijgen met een management buy-in / buy-out als oplossing voor een opvolgingsprobleem van de DGA.