De Directie

Het team van Antea bestaat uit een aantal zeer ervaren professionals, die stuk voor stuk over een ruime ervaring met private equity beschikken. Het team beschikt over een gezamenlijke ervaring van meer dan 50 jaar op dit terrein.

drs. Robert De Boeck

Managing Partner

Oprichter en directeur van Antea. Ontwikkelde in 1992 binnen Staal Bankiers de unieke formule van een participatiemaatschappij voor het midden- en kleinbedrijf waarbij het kapitaal bijeen wordt gebracht door Informal Investors en voerde vanaf dat moment de directie over Staal Participaties. Rondde in 1986 cum laude zijn studie Economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam af. Werkte vervolgens als Beleggingsanalist bij Nationale-Nederlanden en maakte in 1987 de overstap naar Staal Bankiers, waar hij zich tot maart 1999 bezig hield met fusies, overnames en participaties. Realiseerde in maart 1999 een Management Buy-Out, waarbij de participatiefondsen werden verzelfstandigd hetgeen leidde tot de oprichting van Antea. Is sinds 2014 vaste columnist in de Quote en sinds 2022 bij BNR Radio.

Volg Robert De Boeck op twitter

drs. Pieter Wilde RC

Partner

Is na zijn studie Economie in Amsterdam in 1991 bij Ernst & Young Corporate Finance gaan werken. Twee jaar later heeft hij de postdoctorale Controllers-opleiding gedaan. Van 1996 tot 1998 voor Ernst & Young in Chicago gewerkt en is sinds zijn terugkomst in Nederland voor hetzelfde bedrijf als adviseur voor kopers en verkopers bij tientallen koop- en verkooptransacties betrokken geweest. Sinds 1 maart 2007 is hij werkzaam bij Antea Participaties als Investment Manager waar hij verantwoordelijk is voor de selectie en aan- en verkoop van deelnemingen, alsmede voor het beheer van een deel van de portefeuille. Per 1 januari 2010 is hij benoemd tot Directeur.

mr. drs. Roelant Scheepens

Partner

Is per 1 juni 2015 toegetreden als Partner. Roelant heeft 12 jaar ervaring bij ING waar hij diverse commerciële en management-functies heeft vervuld. In zijn laatste functie was hij Regiodirecteur Overnamefinanciering in Zuid-West Nederland. Roelant heeft Bedrijfskunde en Rechten gestudeerd in Rotterdam. Hij houdt zich bij Antea met name bezig met de acquisitie van nieuwe investeringsproposities en met het beheer van een deel van de portefeuille.

Coen Binnerts MSc

Investment Manager

Op 28 april 2021 is Coen Binnerts gestart als Business Analist bij Antea. Coen is afkomstig van adviesbureau Duff & Phelps, specialist in waardering van ondernemingen. Hij studeerde Economie aan de Universiteit van Amsterdam waar hij aansluitend een Master deed in Corporate Finance. Tijdens zijn studie werkte hij 5 jaar part-time als Analist bij investeringsmaatschappij Plain Vanilla Investments. Bij Antea houdt Coen zich bezig met de beoordeling van investeringsproposities, het maken van waarderingen en het verzorgen van rapportages aan commissarissen en aandeelhouders.

Maarten Herreveld

Investment Manager

Maarten Herreveld is per 1 april 2022 gestart bij Antea als Investment Manager. Maarten is zijn loopbaan gestart bij Marktlink als fusie- en overnameadviseur. Daarna heeft hij gewerkt als Investment Manager bij de private equity tak van een family office alsook bij een groot PE-owned assurantiekantoor waar hij primair aan intensieve buy & build strategieën heeft gewerkt. Hij heeft een commerciële en financiële achtergrond en heeft zijn Master Financial Management behaald aan universiteit Nyenrode. Bij Antea houdt hij zich bezig met nieuwe investeringsproposities en add-on acquisities voor portefeuillebedrijven.

Yvonne van Arkel

Secretaresse

Heeft ervaring als administratief medewerkster en receptioniste bij verschillende organisaties in de zakelijke dienstverlening, onder andere bij ABN AMRO en Nouwen Notarissen. Yvonne is sinds oktober 2009 actief bij Antea waar zij een aantal secretariële en administratieve taken vervult.

Sarah El Hilali

Secretaresse

Sinds april 2024 is Sarah actief voor Antea. Zij houdt zich bezig met de organisatie van evenementen, het notuleren van Aandeelhouders- en Commissarissenvergaderingen, het opstellen van rapportages en online werkzaamheden (website beheer, MijnAntea). Zij beschikt over ervaring als secretaresse in diverse sectoren, waaronder bij Deloitte en Bluefield .