ITrainee haalt nieuwe klanten binnen

Opleider en detacheerder van SAP-consultants ITrainee is er, ook in de Corona-crisis, in geslaagd haar klantenportefeuille uit te breiden met een aantal mooie namen. Onder andere Achmea en Medtronic besloten recentelijk om jonge SAP-consultants via ITrainee aan te nemen. En ook bestaande klanten als ASML, NN en Deloitte breidden hun inzetten bij ITrainee uit.

Directeur Ad van Sprang: “Natuurlijk zien we hier en daar in deze crisis opdrachten worden beëindigd, maar dat is mondjesmaat. De software van SAP is bedrijfskritisch in organisaties. Het is geen kwestie van nice to have, maar van need to have. SAP zit in de kern van de primaire klantprocessen en is wereldwijd het meest gebruikte bedrijfsvoeringsysteem. Ook in deze tijden moeten bedrijven het systeem altijd overeind houden.” Ook aan de kandidatenzijde groeit de onderneming, die sinds maart 2019 onderdeel uitmaakt van de portefeuille van Antea (Antea heeft een belang van 62%), gestaag door. “Eind deze maand starten we weer met twee klassen die ieder tussen 8 en 10 trainees groot zijn. In augustus hebben we weer twee groepen gepland waarvoor wij nu alweer een mooie pijplijn hebben. De poorten staan weer vol open. We hebben weer een aantal toppers aangetrokken.”

Antea Participaties in het kort

Antea Participaties verstrekt risicodragend vermogen aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. De aandacht is gericht op jongere bedrijven met een groeipotentieel en een ‘track record’ van enkele jaren. Daarnaast gaat de interesse uit naar volwassen ondernemingen in de expansiefase of bedrijven die te maken krijgen met een management buy-in / buy-out als oplossing voor een opvolgingsprobleem van de DGA.