Fundustry opent nieuw thema-park

Antea-deelneming Fundustry heeft de gedwongen lockdown tijdens de Corona-pandemie gebruikt om nieuwe concepten te bedenken. Eén van de grote trends in leisure is het toevoegen van steeds meer beleving. Voor een dagje uit is het niet meer genoeg om alleen leuke producten te hebben, maar is er een integrale beleving nodig met een verhaal of thema. Fundustry heeft daarom locatie “Fundustry Nijmegen” een totale make-over gegeven naar “Fundustry Viking Adventures” tijdens de lockdown-periode. De locatie is één groot avontuur geworden rondom het thema Vikings. Er is een nieuwe attractie (Viking Adventure Park) toegevoegd voor gezinnen en families, het klimpark is omgedoopt tot Viking Adventure Klimpark en met de toevoeging van escape rooms en horeca in het Viking thema is er een compleet nieuwe beleving neergezet.

De eerste resultaten zijn zeer goed te noemen en afgelopen zomer was er zelfs groei t.o.v. de periode voor Corona, ondanks de vele beperkende maatregelen die nog van kracht waren voor leisure. De doelgroep is fors verbreed en de locatie is daarmee in staat de bezettingsgraad fors te verhogen door alle seizoenen heen. Meer hierover is te zien op de website www.fundustry.nl/vikings. Ook op de vestigingen Gouda (Fundustry Racing Adventures) en Harderwijk (Fundustry Survival Adventures) wordt volop gewerkt aan het implementeren van nieuwe concepten.
De versoepelingen die sinds eind vorige maand in Nederland zijn doorgevoerd zijn bij Fundustry volop merkbaar. Martijn van den Bout, directeur van Fundustry: “Vrijgezellenfeestjes en verjaardagspartijen waarbij groepen kunnen paintballen, quadrijden of een escape room kunnen bezoeken zijn bij ons altijd belangrijk geweest. Tijdens de lockdown kon dat allemaal niet. Sinds eind vorige maand is dat weer helemaal terug. Het is razend druk. Maar ook in de bedrijvenmarkt zien we een duidelijke inhaalslag. Veel bedrijven willen na anderhalf jaar thuiswerken voor hun personeel weer graag een teambuilding-sessie organiseren. Fundustry kan zo’n bedrijfsuitje perfect verzorgen met catering en alles erbij.”

Mocht u voor uw personeel een bedrijfsuitje willen organiseren of met vrienden of vriendinnen een uitje willen plannen, het assortiment bij Fundustry is ongekend groot. Van een BBQ Workshop tot een Workshop Sushi maken; van een Workshop Foute Kersttrui maken tot Offroad rijden. Fundustry heeft vestingen door heel Nederland. Martijn van den Bout is u graag van dienst. U kunt hem bereiken op 06-13556805. Wij wensen u veel plezier.

Antea Participaties in het kort

Antea Participaties verstrekt risicodragend vermogen aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. De aandacht is gericht op jongere bedrijven met een groeipotentieel en een ‘track record’ van enkele jaren. Daarnaast gaat de interesse uit naar volwassen ondernemingen in de expansiefase of bedrijven die te maken krijgen met een management buy-in / buy-out als oplossing voor een opvolgingsprobleem van de DGA.