FD Gazelle Award voor 2 Antea bedrijven

Twee bedrijven uit de Antea-portefeuille zijn uitgeroepen tot winnaar van een FD Gazelle Award. Zij behoren hiermee tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.
Dit zijn SAP-opleider iTrainee uit Den Bosch en letselschadebureau JBL&G uit Amsterdam. Beide bedrijven winnen deze Award vorig jaar ook.
Maarten Herreveld, Investment Manager bij Antea: “Deze Awards verbazen ons niet. Wij hebben natuurlijk ook zelf geconstateerd dat deze MKB-bedrijven zich enorm positief hebben ontwikkeld. Complimenten aan Ad van Sprang van iTrainee en Steffy du Maine en Frederik Lieben van JBL&G voor deze sterke groei. Wij zijn er als Antea bijzonder trots op dat deze portefeuillebedrijven winnaar zijn van een FD Gazelle Award. Ons vak is het selecteren van de parels uit het Nederlandse Midden- en Kleinbedrijf. Blijkbaar slagen we daar goed in.”

Antea Participaties in het kort

Antea Participaties verstrekt risicodragend vermogen aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. De aandacht is gericht op jongere bedrijven met een groeipotentieel en een ‘track record’ van enkele jaren. Daarnaast gaat de interesse uit naar volwassen ondernemingen in de expansiefase of bedrijven die te maken krijgen met een management buy-in / buy-out als oplossing voor een opvolgingsprobleem van de DGA.