Nominatie Beste Investeringsmaatschappij 

Antea is door het toonaangevende M & A-platform Brookz genomineerd voor de Award voor Investeringsmaatschappij van het Jaar.
Na een voorselectie zit Antea bij de laatste 5 voor deze prestigieuze prijs. Antea dankt deze nominatie aan de hoeveelheid transacties het afgelopen jaar (zeven investeringen en één exit (Working Spirit aan Unica), waarbij een Money Multiple van 4,6 werd behaald) en haar reputatie als prominente speler in het Midden- en Kleinbedrijf.
Het publiek heeft de mogelijkheid om via deze link een stem uit te brengen, dit is mogelijk tot 1 december a.s. Op 7 december a.s. wordt de winnaar bekend gemaakt op het jaarlijkse Fusie- en Overnamecongres van Brookz.
Robert De Boeck, Managing Partner van Antea: “We zijn enorm verheugd om tot de genomineerden te behoren. Op een totaal van minstens 100 participatiemaatschappijen in Nederland is het een eer om bij de laatste 5 te zitten. Ook vorig jaar waren we genomineerd maar grepen toen net naast de hoofdprijs. Dit keer hopen we de Award te winnen en hopen dat onze relaties hun stem op Antea willen uitbrengen. Ik dank u bij voorbaat voor uw stem.”

Antea Participaties in het kort

Antea Participaties verstrekt risicodragend vermogen aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. De aandacht is gericht op jongere bedrijven met een groeipotentieel en een ‘track record’ van enkele jaren. Daarnaast gaat de interesse uit naar volwassen ondernemingen in de expansiefase of bedrijven die te maken krijgen met een management buy-in / buy-out als oplossing voor een opvolgingsprobleem van de DGA.