Uitnodiging Antea Nieuwjaarswebinar

Na het grote succes van afgelopen jaar organiseert Antea opnieuw een Nieuwjaarswebinar. Op maandag 10 januari a.s. om 16 uur bieden wij u een gevarieerd programma vol met entertainment, economische informatie, zingeving en duiding. En dat allemaal in ongeveer een uur. En nog gratis ook. Dat moet u aanspreken.
Onder leiding van presentator Paul van Riessen, hoofdredacteur van Quote, zal in een interview met Roelant Scheepens, Pieter Wilde en Robert De Boeck worden teruggeblikt op het afgelopen jaar. Tevens zal Robert De Boeck zijn inmiddels beruchte Oudejaarsconference verzorgen, waarin vele BN-ers aan bod komen. De messen zijn geslepen. Ook is er weer een quiz met prachtige prijzen. Tot slot zal de Antea Award voor Beste Ondernemer van het Jaar worden uitgereikt. Door een mail te sturen naar info@antea.nl kunt u zich aanmelden voor dit Antea Nieuwjaarswebinar.

 

 

Antea Participaties in het kort

Antea Participaties verstrekt risicodragend vermogen aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. De aandacht is gericht op jongere bedrijven met een groeipotentieel en een ‘track record’ van enkele jaren. Daarnaast gaat de interesse uit naar volwassen ondernemingen in de expansiefase of bedrijven die te maken krijgen met een management buy-in / buy-out als oplossing voor een opvolgingsprobleem van de DGA.