Pannenbier bij Ten Cate

Ten Cate gaat verhuizen. Na ruim 70 jaar in Geesteren in een industrieel erfgoed-pand is het nu tijd voor een nieuw fris en energiezuinig pand in Borne. Dit pand dat totaal bijna 7000 m² bevat wordt speciaal voor ondergoedmerk ten Cate gebouwd op een zichtlocatie langs de A1. Op 28 september jl. werd het hoogste punt bereikt bij de constructie van hun nieuwe pand aan de Morseltoven 12 in Borne. Om dit unieke moment te vieren, met een traditionele ‘pannenbier’ event, werd er geen vlag maar een ‘topje’ gehesen, een treffende knipoog naar het ondergoedmerk ten Cate. Een onvergetelijk moment van de dag was toen Erna Vrerink, die op dezelfde dag 40 jaar in dienst is bij ten Cate, het ‘topje’ van het nieuwe pand onthulde op het dak. Dit symbolische gebaar benadrukte de langdurige toewijding en betrokkenheid van het personeel bij het succes van ten Cate.

De directeur van ten Cate, Janneke van der Meij, hield een speech. In haar toespraak benadrukte ze niet alleen de betekenis van het nieuwe pand voor het bedrijf, maar ook het innovatieve karakter van het pand. Na de officiële ceremonie kregen alle werknemers de kans om het nieuwe pand te verkennen. Op elke verdieping hingen moodboards die een voorproefje gaven van hoe hun toekomstige werkplek eruit zal zien. Deze creatieve aanpak diende als inspiratiebron voor de medewerkers en werkte enthousiasme op voor de mogelijkheden die het nieuwe pand zal bieden. Het nieuwe ten Cate pand belooft niet alleen een modern en functioneel kantoor te worden, maar ook een weerspiegeling van het merk. Met het bereiken van dit ‘topje’ markeert ten Cate een belangrijke mijlpaal in de bouw van hun nieuwe hoofdkantoor. De planning is om het nieuwe pand in maart volgend jaar in gebruik te nemen.

Antea Participaties in het kort

Antea Participaties verstrekt risicodragend vermogen aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. De aandacht is gericht op jongere bedrijven met een groeipotentieel en een ‘track record’ van enkele jaren. Daarnaast gaat de interesse uit naar volwassen ondernemingen in de expansiefase of bedrijven die te maken krijgen met een management buy-in / buy-out als oplossing voor een opvolgingsprobleem van de DGA.