Nieuwe ‘look and feel’ InBusiness magazine

Er zit weer iets leuks bij de post…

InBusiness, het relatiemagazine dat Antea sinds 2007 onder klanten en stakeholders verspreidt, was toe aan een opfrisbeurt. Marcel Limbourg van Amigo Creative Concepts adviseerde Antea in de nieuwe opzet. Hij veranderde onder andere de lay-out, de typografie en de papiersoort. Bovendien is de rubriek InContact in het format opgenomen. Daarin plaatst Antea foto’s van relaties die elkaar ontmoeten op een van de vele netwerk-events die Antea organiseert. “Een papieren magazine heeft nog altijd de voorkeur ten opzichte van een digitaal exemplaar”. aldus Marcel. “Je boodschap blijft beter ‘hangen’ en een blad heeft een bewaarfunctie. InBusiness ligt bij bedrijven op de leestafel of in de wachtkamer. Thuis vind je het blad meestal in de tijdschriftenstapel om hem na een vluchtige scan op een later tijdstip nog eens goed door te nemen. Digitaal lezen we haastiger en dat maakt een online magazine of nieuwsbrief vluchtiger. Een papieren magazine wordt gewoon beter gelezen.”
De InBusiness nieuwe stijl is 2 weken geleden aan alle Antea-relaties toegestuurd. Via deze link komt u terecht in de digitale versie.

Antea Participaties in het kort

Antea Participaties verstrekt risicodragend vermogen aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. De aandacht is gericht op jongere bedrijven met een groeipotentieel en een ‘track record’ van enkele jaren. Daarnaast gaat de interesse uit naar volwassen ondernemingen in de expansiefase of bedrijven die te maken krijgen met een management buy-in / buy-out als oplossing voor een opvolgingsprobleem van de DGA.