Nieuw product DVK anesthesiemedewerkers

In juli heeft DVK-dochter Prelum iAM geïntroduceerd: een nieuw, praktijkgericht nascholingsconcept voor anesthesiemedewerkers, volgens de beproefde formule van Prelum. Met de combinatie van een mooi vaktijdschrift en e-learning vormt het een compleet en flexibel nascholings- en kennisplatform voor de anesthesiemedewerker. iAM is geaccrediteerd door de Nederlandse Vereniging van Anesthesiemedewerkers (NVAM) en de Nederlandse Associatie Physician Assistants (NAPA).

De eerste editie van iAM was vrijwel gereed toen het coronavirus het land in zijn greep kreeg. Op dat moment is besloten de lancering even on hold te zetten. André Matera, directeur van DVK Media: “Toen er weer enige ruimte kwam voor normaliteit, leek het ons en de redactie een goed moment om iAM alsnog te lanceren. Inmiddels hebben we de eerste abonnees mogen verwelkomen en zijn ook de eerste e-learnings al met goed gevolg afgelegd. Daarnaast staan er nu al gesprekken gepland met 30 ziekenhuizen om dit product voor alle anesthesiemedewerkers ter beschikking te stellen. Hiermee heeft Prelum direct na de lancering voor enorm veel aandacht in de markt gezorgd. De komende maanden verwachten we rond een derde van alle anesthesiemedewerkers aan te sluiten. In totaal werken er 2.500 anesthesiemedewerkers in de Nederlandse ziekenhuizen.”

DVK levert als uitgeverij/opleidingsinstituut professionele content voor kenniswerkers, met name in het kader van nascholing. Onder de klantengroep vallen onder andere medische specialisten, huisartsen, tandartsen en apothekers. Labels van DVK zijn onder andere Prelum, AccreDidact, Albion Press en Geneeskundeboek.nl.

Klik op deze link voor meer informatie over iAM.

Antea Participaties in het kort

Antea Participaties verstrekt risicodragend vermogen aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. De aandacht is gericht op jongere bedrijven met een groeipotentieel en een ‘track record’ van enkele jaren. Daarnaast gaat de interesse uit naar volwassen ondernemingen in de expansiefase of bedrijven die te maken krijgen met een management buy-in / buy-out als oplossing voor een opvolgingsprobleem van de DGA.