FD Gazelle Award voor 3 Antea bedrijven

Maar liefst 3 bedrijven uit de Antea-portefeuille zijn uitgeroepen tot winnaar van een FD Gazelle Award. Zij behoren hiermee tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.
Deze drie zijn ICT-detacheerder Working Spirit uit Deventer, SAP-opleider iTrainee uit Den Bosch en letselschadebureau JBL&G uit Amsterdam.
Coen Binnerts, Business Analist bij Antea: “Deze Awards verbazen ons niet. Wij hebben natuurlijk ook zelf geconstateerd dat deze drie MKB-bedrijven zich het afgelopen jaar enorm positief hebben ontwikkeld. Complimenten aan Richard Oosterhuis van Working Spirit, Ad van Sprang van iTrainee en Steffy du Maine van JBL&G voor deze sterke groei. Wij zijn er als Antea bijzonder trots op dat bijna 25% van onze portefeuille winnaar is van een FD Gazelle Award. Ons vak is het selecteren van de parels uit het Nederlandse Midden- en Kleinbedrijf. Blijkbaar slagen we daar goed in.”

Antea Participaties in het kort

Antea Participaties verstrekt risicodragend vermogen aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. De aandacht is gericht op jongere bedrijven met een groeipotentieel en een ‘track record’ van enkele jaren. Daarnaast gaat de interesse uit naar volwassen ondernemingen in de expansiefase of bedrijven die te maken krijgen met een management buy-in / buy-out als oplossing voor een opvolgingsprobleem van de DGA.