Directie-event bij Fundustry

Op 28 juni jl. organiseerde Antea-deelneming Fundustry voor een groep van 40 directeuren van Antea-deelnemingen en ex-deelnemingen een sportief evenement.
Op de vestiging in Moordrecht werd een cursus Offroadrijden gehouden. Ook bestond de mogelijkheid mee te doen aan een workshop Driften of het volgen van een Slipcursus. De slipcursus vertoonde veel overeenkomsten met ondernemen. Bijsturen en het oorspronkelijke doel in zicht houden zijn cruciaal om te overleven. Op de foto laten IT-ondernemers Wibo Pollmann (Finalist) en Ad van Sprang (iTrainee) zien hoe dit moet. De dag werd afgesloten met een barbecue op het zonovergoten terras waarbij werd teruggeblikt op de afgelopen Coronajaren. Veel ondernemers waren zo positief over dit evenement dat zij van plan zijn met hun personeel een soortgelijke dag te organiseren. Fundustry helpt graag bij de organisatie hiervan.
Antea organiseert met enige regelmaat bijeenkomsten voor de directies van de deelnemingen. Op deze manier ontstaat een nuttig netwerk waarbij ervaringen en waardevolle bedrijfscontacten met elkaar kunnen worden gedeeld.

Antea Participaties in het kort

Antea Participaties verstrekt risicodragend vermogen aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. De aandacht is gericht op jongere bedrijven met een groeipotentieel en een ‘track record’ van enkele jaren. Daarnaast gaat de interesse uit naar volwassen ondernemingen in de expansiefase of bedrijven die te maken krijgen met een management buy-in / buy-out als oplossing voor een opvolgingsprobleem van de DGA.