Bedrijfsbezoek Frisse Blikken

Op 13 juni jl. organiseerde Antea voor haar participanten een bedrijfsbezoek aan consultancybureau Frisse Blikken in Utrecht. Dit onderscheidende bedrijf is sinds 2019 een deelneming van Antea. Management en medewerkers van Frisse Blikken hadden voor de participanten een interactief programma georganiseerd waarmee zijn een indruk kregen van de soort projecten die dit bureau voor grotere organisaties uitvoert.
Frisse Blikken helpt bedrijven als Rabobank, ASML, Nationale-Nederlanden en Arcadis met een ondernemende mindset en aanstekelijke energie om te veranderen, te vernieuwen en te versnellen. De medewerkers zijn vooral young professionals die zorgen voor slagkracht in projecten en met vernieuwende oplossingen zorgen voor resultaat. Tijdens het bedrijfsbezoek is die frisheid van jong ondernemende talenten goed overgekomen op de participanten.
Na afloop werd bij een hapje en drankje nog nader kennisgemaakt tussen de Frisse Blikkers en de Antea-Informals.
De bedrijfsbezoeken die Antea met enige regelmaat organiseert voor haar participanten aan deelnemingen kunnen op een grote belangstelling rekenen. Op die manier krijgen de participanten een goed inzicht in de bedrijven waarin zij (indirect) participeren. Aan de andere kant vinden ook de bedrijven het leuk om te zien wie hun uiteindelijke aandeelhouders zijn. Op 6 juli a.s. staat het volgende bedrijfsbezoek gepland. Participanten in Antea Participaties IX krijgen dan de gelegenheid kennis te maken met het management van cafetariaketen Kwalitaria en te proeven van het uitgebreide assortiment van deze leidende foodfranchise-formule.

Antea Participaties in het kort

Antea Participaties verstrekt risicodragend vermogen aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. De aandacht is gericht op jongere bedrijven met een groeipotentieel en een ‘track record’ van enkele jaren. Daarnaast gaat de interesse uit naar volwassen ondernemingen in de expansiefase of bedrijven die te maken krijgen met een management buy-in / buy-out als oplossing voor een opvolgingsprobleem van de DGA.