Antea verlengt als sponsor van Sparta

Antea heeft haar sponsorcontract met Eredivisievoetbalclub Sparta verlengd. Robert De Boeck: “Vorig jaar zijn we gestart als sponsor van Sparta en daarmee ook lid geworden van de Business Club, een netwerk van ruim 400 bedrijven. We hebben al een aantal mooie contacten gelegd met DGA’s van die bedrijven. Wie weet komt daar ooit een deelneming uit voort. Ook merken we dat er onder de Antea-relaties veel interesse is om Sparta-wedstrijden op uitnodiging van Antea bij te wonen. Je merkt dat Sparta na het geweldige afgelopen seizoen waarin we zesde werden volop in de belangstelling staat. De vraag of we ons sponsorcontract wilden verlengen was dan ook snel beantwoord. Natuurlijk zetten we de samenwerking tussen Sparta en Antea graag voort. Op naar een vijfde plek. Als investeerder zijn we per slot van rekening altijd op groei gericht!”

Dave van der Meer, commercieel manager bij Sparta: “Robert De Boeck is een van de meest fanatieke Sparta-fans en laat geen gelegenheid onbenut om zijn liefde voor deze club te uiten, maar is tegelijkertijd een kritische volger. Hij is inmiddels zelfs columnist in het supportersmagazine geworden. We hebben het afgelopen seizoen gemerkt dat die vonk is overgeslagen op een deel van de Antea-relaties. Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord over de wedstrijden die konden worden bijgewoond. Vorig jaar zei ik al te hopen dat dit het begin zou zijn van een mooie jarenlange relatie tussen Antea en Sparta. Met deze verlenging gaat het daar steeds meer op lijken. We zien ernaar uit om dit seizoen weer verschillende Antea-relaties te verwelkomen op het Kasteel”.

Antea Participaties in het kort

Antea Participaties verstrekt risicodragend vermogen aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. De aandacht is gericht op jongere bedrijven met een groeipotentieel en een ‘track record’ van enkele jaren. Daarnaast gaat de interesse uit naar volwassen ondernemingen in de expansiefase of bedrijven die te maken krijgen met een management buy-in / buy-out als oplossing voor een opvolgingsprobleem van de DGA.