Antea nummer 1 in  Investeerders Top-100

Antea is uitgeroepen tot Beste Investeringsmaatschappij van Nederland. Uitgeverij Venturemedia heeft zojuist de Investeerders Top-100 bekend gemaakt. Antea neemt de eerste plaats in op deze Top-100 en laat daarmee illustere namen als Egeria, Endeit, Waterland en Ramphastos (van Marcel Boekhoorn) achter zich. Criteria zijn onder meer: het aantal transacties in de afgelopen drie jaar, de beschikbaarheid van kapitaal voor nieuwe participaties, de openheid en transparantie naar de buitenwereld, de samenstelling van het investeringsteam en het aantal jaren ervaring.
Robert De Boeck, oprichter en directeur van Antea: “We zijn natuurlijk weer enorm blij met deze prestigieuze prijs. Het is een grote eer om opnieuw deze lijst aan te mogen voeren. We zullen met ons nieuwe fonds, Antea Participaties IX, dat we net hebben gelanceerd, ons uiterste best doen om deze nummer 1-positie te behouden.”

Indien u mee wilt doen  in dit nieuwe fonds van de Beste Investeringsmaatschappij van Nederland vraag dan informatie aan via info@antea.nl. Inschrijven kan tot uiterlijk 6 januari a.s.

 

Antea Participaties in het kort

Antea Participaties verstrekt risicodragend vermogen aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. De aandacht is gericht op jongere bedrijven met een groeipotentieel en een ‘track record’ van enkele jaren. Daarnaast gaat de interesse uit naar volwassen ondernemingen in de expansiefase of bedrijven die te maken krijgen met een management buy-in / buy-out als oplossing voor een opvolgingsprobleem van de DGA.