Nieuwjaarswebinar op maandag 11 januari 2021

Hoe vergaat het u in de lockdown? Al last van verveling, neerslachtigheid of thuiswerkstress? En dan te bedenken dat we nog enkele weken te gaan hebben.

Antea helpt u graag om deze lockdownperiode door te komen met ons Nieuwjaarswebinar. Op maandag 11 januari a.s. vanaf 16:00 uur bieden wij u een gevarieerd programma vol met entertainment, economische informatie, zingeving en duiding. En dat allemaal in ongeveer een uur. En nog gratis ook. Dat moet u aanspreken.

Onder leiding van presentator Paul van Riessen van de Quote zal in een interview met Roelant Scheepens, Pieter Wilde en Robert De Boeck worden teruggeblikt op het afgelopen jaar. Tevens zal Robert De Boeck een Oudejaarsconference verzorgen, waarin vele BN-ers aan bod komen. De messen zijn geslepen. Ook is er een Corona-quiz met prachtige prijzen. Tot slot zal de Antea Award voor Beste Ondernemer van het Jaar worden uitgereikt.

Door een mail te sturen aan info@antea.nl, kunt u zich aanmelden voor dit Antea Nieuwjaarswebinar dat in de plaats komt van onze traditionele Nieuwjaarsreceptie.

Wij wensen u een fijne jaarwisseling en nog veel sterkte in de lockdown. Met ons online event van 11 januari a.s. in het vooruitzicht moet dat gaan lukken.

Antea Participaties in het kort

Antea Participaties verstrekt risicodragend vermogen aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. De aandacht is gericht op jongere bedrijven met een groeipotentieel en een ‘track record’ van enkele jaren. Daarnaast gaat de interesse uit naar volwassen ondernemingen in de expansiefase of bedrijven die te maken krijgen met een management buy-in / buy-out als oplossing voor een opvolgingsprobleem van de DGA.