Finalist wint twee Splash Awards 2023

IT-bedrijf Finalist uit Rotterdam schitterde op donderdagavond 16 november jl. tijdens de uitreiking van de prestigieuze Splash Awards in het Spoorwegmuseum te Utrecht. Deze Antea-deelneming sleepte die avond niet één, maar twee prijzen in de wacht. Het project Plancapaciteit, ontwikkeld voor de klant RIGO, werd bekroond als de beste in de categorie Government. “Deze website biedt een overzicht van alle woningbouwplannen in de regio Noord-Holland. Het technisch vernuft met Geoserver in de backend en ReactJS en LeafletJS in de front-end zorgt voor een naadloze gebruikerservaring en de site biedt een solide en gemakkelijke manier om cruciale informatie te vinden”, aldus de jury.
Een andere glansrijke overwinning behaalde Finalist in de categorie Publishing & Media met het ELO-project voor Kunst uit het Vuistje & Dubbelklik. “De jury waardeert de innovativiteit en aantrekkelijke vormgeving van deze whitelabel elektronische leeromgeving voor studenten, die perfect aansluit bij de verwachtingen. Onderwijsinnovatie is van vitaal belang en projecten als deze dragen bij aan vooruitgang in het onderwijs.”
De Splash Awards worden sinds 2014 uitgereikt in Nederland. Deze jaarlijkse traditie werd in het leven geroepen door de Drupal-community om de beste Drupal-projecten in een welverdiend spotlight te plaatsen. Sinds 1988 is Antea-deelneming Finalist gespecialiseerd in software voor organisaties die met veel mensen interacteert en helpt op belangrijke momenten in een mensenleven. De 90 hoogopgeleide collega’s werken met passie aan moderne en gebruikersvriendelijke websites, portals, applicatie-integratie en maatwerk applicaties voor meer dan 1.000.000 eindgebruikers in Nederland. Eindgebruikers voor organisaties in de markten zorg, woningcorporaties, onderwijs, media en non-profit, waar een schat aan domeinkennis is opgebouwd. Door Emerce is zij al zes jaar op rij uitgeroepen tot beste Full Service Digital Agency.

Antea Participaties in het kort

Antea Participaties verstrekt risicodragend vermogen aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. De aandacht is gericht op jongere bedrijven met een groeipotentieel en een ‘track record’ van enkele jaren. Daarnaast gaat de interesse uit naar volwassen ondernemingen in de expansiefase of bedrijven die te maken krijgen met een management buy-in / buy-out als oplossing voor een opvolgingsprobleem van de DGA.